diskografie.cz - texty písní, karaoke texty a videoklipy

Petr Novák > Diskografie - Petr Novák

  1. citovat pepabida | 09.01.08 19:11:16

    01 - Kolotoč svět 1970,2004
    02 - Modlitba za lásku 1970,1998
    03 - Ve jménu lásky 1971
    04 - Kráska a zvíře (+BONUS) 1975
    05 - Co je to láska (Planeta snů) 1980
    06 - Sladké trápení 1982,2001
    07 - Ahoj, Tvůj Petr 1983
    08 - Zpověď 1985
    09 - 12 Nej 1986
    10 - Memento 1990
    11 - Dávné sliby 1996
    12 - Náhrobní kámen 1996
    13 - Síň slávy 1999
    14 - Petr Novák - 15 Nej

Připomínka

Naše facebook stránky

Účty

Kontakt Reklama

předprodej vstupenek eventim